rakan2 blog

klik-klik lah yea!!!!

Monday, April 12, 2010

JELAJAH BLOG IBU oleh BEN ASHAARI

http://2.bp.blogspot.com/_38sGywslZtc/S8MqIE08DWI/AAAAAAAAIBA/4CbJAArmXa0/s1600/Ben+Ashaari+Header.jpg
Salam jumpa lagi semua...handsome tak mamat kat atas ni hehe..soryy ben... pagi ni jumpa n3 ni kat umah kak ummi Kuantan..menurutnya x kira ibu lama ke ibu baru ke.... jika anda mahu blog anda diterjah oleh BEN ASHAARI, seorang blogger tegar yang tengah meletup-letup dengan sesi TERJAH BLOG sekarang ni.....sila maklum kepada beliau dan ikuti syarat-syarat yang tersangat ringkas, x kena bayar sesen pun...
Budak Ben ni mmg tengah berkobar-kobar dengan kerja amalnya nih..heheee, eh betul apa...x caya pergi tengok dah berapa banyak blog dia terjah dan berapa ramai yang mintak diterjah...dan hasilnya mmg memuaskan hati!!! Jadi kali ini, Ben mintak akak hebahkan di sini...so sila klik DI SINI untuk cerita seterusnya... Ini iklan dari kak ummi... thanks berkongsi kak..
Sebelum ni pernah singgah jugak blog Ben ni dari umah Suri Sarawak. Tapi hari ni tergerak nak join blog dia. Wah seronok gak kalau kena terjah ni yek... maklumlah blog kita ni baru nak bertapak dah lah tu nun jauh di hujung kampung ni, hehe Mersing kan kampung. Ada jugaklah yang kenal orang kampung... coz zaman it ni tak kira bandar ke kampung boleh bersatu di dalam... BLOG hehe

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails