rakan2 blog

klik-klik lah yea!!!!

Monday, April 19, 2010

Xtvt hujung minggu...dapat 'baby baru'

Salam jumpa lagi semua... Sabtu dan Ahad semalam.... hujung minggu yang bz..tapi sempat gak ke Kluang- pc fair, punyalah ramai orang...tapi ada gak yang kami angkut bawa balik kihkih.. kalau ikut hatiku... memang malas bersesak dgn orang ramai dah tu cuma ada barang komputer, bukan ada citer masak2 ke kuih muih hehe.. tapi bila hb kata nak beli present for anniversary bulan depan(18Mei) fuhhhh punyalah tersenyum meleret2 kesukaan wakakaka.... dapat 'baby baru'...thanks sayang!!! ok layan jerlah pics kat bawah ni... xtvt hujung minggu ni...
Nasi ambeng, pernah makan tak?? kalau orang jawa mesti dah biasa... semalam(Ahad) majlis yasinan rumah jiran...tu yang dapat nasi ambeng, bukan buat sendiri hehe..
kek coklat ganche order by Cikgu Fauziah... thanks Gee
order by Cik Seni dan anaknya Ustazah Ara- terima kasih..kalau nak telefon lagi ..

2 comments:

  1. hah....nasi Ambeng....waaaa sedapnya.....lamanya tak makan nasi ambeng...pos sikit ke sini kak su

    ReplyDelete
  2. memang sedap nasi ambeng tu mama...semalam punya..dah habis pun hehe.. tapi penat sikit rewang coz banyak lauk pauk nak dimasak.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails