rakan2 blog

klik-klik lah yea!!!!

Tuesday, March 16, 2010

Bekpes Sempoi... Bila Hati Masih Berduka.

Assalammualaikum dan berjumpa lagi semua. Hujung minggu lepas memang agak kelam-kabut sikit. Hari Sabtu dapat call anak sedara hb Su yang dok di Taman Saujana Kota Tinggi terlibat accident kat umahnya. Gas bocor masa nak masak, tersambar apilah depan badannya, syukurlah tak berapa serius, moga Ijal tabah dan cepat sembuh.
Hari Ahad kemajlis pengantin kazen Su di Taman Scintex area Masai, balik Mersing sampai dalam 7.45malam. Tapi malang tak berbau... dalam kol 10.30pagi Isnin dapat call mak sedara Su yang semalam buat majlis pengantin tu meninggal dunia. Ya Allah memang mengejutkan... semalam sihat jek, dah ajal pagi tuh aruah sempat membuatkan sarapan tuk suaminya, pastu kata letih nak baring jap rupanya terus pergi... actuallay aruah lupa makan ubat sakit jantung. Moga allah cucuri rahmat ke atas rohnya Alfatihah... Aminn..Oklah kita tukar citer... ni bekfest pagi tadi... dah 2 hari tak masak, badan pun masih letih maklumlah semalam balik melawat jenazah lebih kurang 8 malam baru sampai rumah. So dengan malasnya pagi ni just wat burger segera ni jek tuk hb yang kena mengajar coz ada kelas budak2 tahun 6. Tak de resepi nak share hehehe... just guna roti n daging burger Ramly jer sonang n cepat...

2 comments:

  1. Terliur kita Ucu oii...tgh lapar niee...

    ReplyDelete
  2. salam su. jarak antara hidup n mati ini mmg dekat. inalillah.. alfatihah.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails