rakan2 blog

klik-klik lah yea!!!!

Friday, March 19, 2010

Sepuluh.... TAG dari AlongRoz dan KakChik

Hari membayar hutang tag dari kakchik dan AlongRoz

Cara-cara: Copy Tajuk entry “sepuluh” dan paste di post anda..

Anda dikehendaki untuk menjawab sepuluh soalan di bawah dengan menggunakan bahasa melayu sepenuhnya.

Sila jawab dengan jujur..

[#1] Siapakah diri anda di rumah?
Jawapan: Yang pasti seorang wanita, isteri, mama kepada anak2 yg 3 org tu..

[#2] Siapakah diri anda disamping rakan?
Jawapan: Kenalah tanya kawan2... mudah2an mereka menganggap Su ni kawan yang baik hehe

[#3] 5 benda yang anda idamkan tetapi masih belum tercapai
Jawapan: Mengikut turutan
1. Mempunyai cyber cafe sendiri haha
2. Hidup tanpa hutang dan boleh beli apa jer...
3. Menunaikan haji dan umrah.
4. Melihat kejayaan anak2
5. Dapat BMW free, ada ke yang nak bagi wakaka..

[#4] Siapakah nama pasangan anda?
Jawapan: Mustafa Kamal bin Hj Ismail

[#5] Ceritakan 5 perkara yang anda paling suka tentang pasangan anda
Jawapan: Takkan 5 je...
1. Penyayang dan caring
2. Sentiasa menyokong apa je yang Su minat terutama masak2.
3. Sentiasa ada bila diperlukan
4. Tak suka keluar rumah tanpa sebab, lebih suka layan anak main chess haha
5. Rajin membantu terutama memasak coz masa dalam pantang anak ke2 dan ke3 suamilah yang jaga segalanya.

[#6] Bila tarikh anda couple?
Jawapan: Mei 1990

[#7] Apakah kenangan pahit anda bersama pasangan anda?
Jawapan: Tak ingat yang pahit coz banyak yang manis.

[#8] Lagu tema cinta anda?
Jawapan: Tak de tema layannn semua hehehe

[#9] Apa perubahan yang ingin anda lihat dari pasangan anda?
Jawapan: Dah banyak yang berubah kepada lebih baik, makin baik.

[#10] Tag 10 rakan ada yang lain
Huh, ni yang susah ni. Takut kawan sibuk tak sempat nak jawab je. Harap-harap kawan2 kat blog list yang sudi silalah buat..

2 comments:

  1. salam su. nnti klu akk ada ms akk siapkan tag ni, insyaAllah.:))

    ReplyDelete
  2. salam kaksu. tima kasih sebab sudi juga jawab tag ni. hehe, ada jawapan yg serupalah.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails