rakan2 blog

klik-klik lah yea!!!!

Thursday, March 11, 2010

HONEST SCRAP AWARD FROM INAHAR


The award came with request to share 10 honest truths about me:

Salam jumpa lagi, kepala ni masih gayang lagi tapi mana boleh nak baring jer kann.. hari ni tak de menu nak tepek, so cubalah wat homework dari inahar nih... thanks ina coz bagi award ni..
Nilah 10 fakta diri sendiri...

1. Seorang yang pemalu bila lom kenal, bila dah kenal boleh sembang berjam-jam..
2. Cepat panik dan senang cakap trauma bila dengar bunyi fon malam2 buta(1-5pagi) coz biasanya bila dapat call time2 ni mesti ada berita tak baik, dan bila dah terjaga tu payah nak tidur semula.
3. Tak suka tengok rumah berselerak...hehe yang jadi mangsa anak2lah kena bebel bila ambil barang tak letak semula ke tempat asal.
4. Suka sangat memasak dan mencuba resepi baru terutama sejak berblog ni, banyak tul menu2 yang kengkawan buat dan kalau boleh kita pun mesti cuba jugak.
5. Bila dah masak mesti nak rasakannn... tapi takut sangat 'gemuk' hahaha dan sibuklah nak kuruskan badan... kononnya... tapi susahnya nak kuruskan badan... coz nak makan jek...
6. Hari2 kena surf internet kalau tak jengah fb ngan blog macam ada yang tak kena hehehe..
7. Artis paling diminati, ramai..tapi paling suka Faizal Tahir n Anuar Zain.
8. Suka kolek benda2 comel dan cantik tak kira apa pun, tapi sekarang minat baru pulak... fridge magnet(fm).
9. Tak pernah lupa tarikh2 penting terutama birthday hb n anak2, juga semua tarikh yang ada maknalah...mesti diraikan walau sekadar ucapan atau makan2 kihkih.
10. Suka keluar jalan2, shooping2, dok tepi pantai, pantang ada cuti mesti nak kuar rumah, coz kerja kita hari2 dok kat umah ngadap dapur hahaha, bila cuti naklah bersantai..

Ok dah siap punnn, award ni kenalah share ngan kawan2 lain kan... kali ni Su kena pilih 10 orang jugaklah...jawab jangan tak jawabbb sape yang kena tu ye...

yatie us
Eiba
Sheila-NShafea duniaku
Kak Anis- Anis Diary
CT Naemah Paka
Ita Muar- teman info&resepi
Zana BP- Inspirasiku
Mama Miraki
Ika Thai- Arah
Kak Chik- keluargaku sayang

3 comments:

  1. salam kaksu. huhu, mekasih ya bagi kakchik award. ingatkan award je... rupanya ada attach dengan tag sekali! alahai... insyaallah lepas segala assignment siap dibind dan dihantar, kakchik buat ya.

    ReplyDelete
  2. wsalam kakchik... buatlah kalau tak menyusahkan.. suka boleh lagi kenal kengkawan kat blog nih..n makin arab..

    ReplyDelete
  3. kak su,nanti mama amik award tu yea....

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails